Nie kupuj keczupu, rób sam domowy keczup - wzmocni Ci zdrowie _ Dr Bartek Kulczyński (Description).txt

(1 KB) Pobierz
W tym filmie pokażę, jak zrobić domowy ketchup. Przepis jest prosty. Taki keczup zawiera dobrze przyswajalny likopen, dlatego można zaliczyć go do kategorii najzdrowsze produkty. W przepisie wykorzystamy takie składniki jak ocet jabłkowy, oczywiście pomidory, czosnek, cebula, a także przyprawy: goździki (właściwości zdrowotne goździków omówiłem w innym filmie) oraz inne przyprawy. Jeśli interesuje Państwa zdrowe odżywianie i chcą Państwo wiedzieć, jak zrobić domowy ketchup z pomidorów i bez cukru dodanego, to zapraszam do oglądania. Pozdrawiam, dietetyk dr Bartek Kulczyński.

✔️ Mój newsletter w formie porannego dziennika zdrowia:
https://drbartek.pl/dziennik/

✔️ Zasubskrybuj mój kanał i kliknij ikonę dzwonka, aby być na bieżąco:
https://bit.ly/subskrybuj_moj_kanal

✔️ SPIS TREŚCI:
0:00 | Zdrowszy, domowy keczup: przepis, jak go zrobić
0:33 | Jakie składniki są potrzebne
3:17 | Jak przygotować domowy, zdrowszy keczup
7:16 | WaĹĽne praktyczne wskazĂłwki

✔️ MÓJ E-MAIL:
kontakt@drbartek.pl

✔️ MÓJ INSTAGRAM:
@drbartekpl

✔️ MÓJ FANPAGE:
fb.me/drbartekpl

✔️ MÓJ BLOG:
www.drbartek.pl

✔️ KRÓTKO O MNIE:
W dorobku mam 67 publikacji naukowych o zasięgu krajowym i międzynarodowym, opublikowanych przez wydawnictwo Elsevier, Springer, Taylor & Francis i inne. W latach 2015-2019 byłem redaktorem czasopisma naukowego „Postępy Dietetyki w Geriatrii i Gerontologii”. Od lat współpracuję z czasopismami, dla których piszę artykuły popularno-naukowe o dietetyce. Napisałem ich około 300. Od 2018 roku jestem zatrudniony przez Uniwersytet Przyrodniczy, gdzie prowadzę zajęcia ze studentami dietetyki i technologii żywności. Od 2012 roku do dziś prowadzę własną praktykę dietetyczną, w ramach której opracowuję pacjentom indywidualne plany żywieniowe. Stopień doktora mam z technologii żywności i żywienia.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin